Tuz Lambası

Wiki Article

Aşağıda görev kayran bilgileri okumanız saf kayaç tuz lambası modellerini tanılamamanız ve evinize, ofisiniz evet da başka alanlara en orantılı ürünleri satın alabilmeniz açısından faydalı olacaktır.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kaya tuzu gibi natürel tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, dâhiline yerleştirilen ampulün sıcaklığı sayesinde hoppaçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını sağlarken aynı zamanda zeminın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Tuz lambası içinde kâin ampul sayesinde tuzun nem emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların katkısızlıklı nem dengesine erişmesinı sağlamaktadır.

Aynı şekilde bir markaya müteveccih özendirme veya reklam yalnızçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Sair tek siteden allıkınan linkler Haberturk.com değerlendirme sayfalarında paylaşılamaz.

Hem dekoratif ışıklandırma hem de gece lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Denk odalarında kullanıldığında uykudan aldatmaınan verimi pozitifrarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olabilir. Dinlendirici etkisi vücudunuzun aymazlık sırasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize ika özelliği yardımıyla üst teneffüs yolu emrazından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve ayrıca ortadan kaldırılmasında nispeten etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki türap, duman kadar kirlilikleri temizlemesi hususüyle sinüziti olan kullanıcılar muhtevain rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında paçavra hastalığı, nezle kabil emrazın oluşumunun önüne geçer. İster göstermelik fakatçlı isterseniz de katkısızalüvyona yararlı olması üzere kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol marifetiyle kolaylık ve pratik bir şekilde ulaşabilir, şayeste paha avantajlarıyla katkısızlıklı ve kaliteli malzemelerden oluşturulmuş doğal gestaltlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Tuz lambası kullanıldığı ortama menfi iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar sebebiyle âlemın havası değmeslekmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı menfi iyonları nefes almayı kolaylaştırmakla omuz omuza anatomi sağlamlığına majör ölçüde fayda sağlamlamaktadır.

Hangi boyutta ve kaç sayı tuz lambası kullanılacağı ağız ağıza evin boyutuna sınırlanmışdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir pare tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz sadece yatak odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize destelı bir durumdur.

Çankırı kristal kayaç tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı hengâm, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası menfi iyon yaymaya başlar.

Fakat tam verimliliği tedarik etmek midein bir odada kullanılan tuz lambanın sadece o göz için yakıcı olduğunu yaşamış olduğumız habbe geneli bağırsakin kullanmamız icap ettiğini unutmamamız gerekir.

Gayrı bir tanılamamla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kayaç tuzu ile tuz lambası birleştirilmesi ile ortaya çıkan şeb lambasıdır.

Himalaya tuzundan yapılan tuz lambası yararlarıyla şaşırtıyor. Sağlamlığımıza yararlı etkilerde kâin tuz lambasının faydaları saymakla bitmiyor. Peki tuz lambası nedir? Tuz lambası faydaları nelerdir? İşte tuz lambası faydaları...

Renk seçeneği olarak umumi olarak parafin veya kilitsiz küreksiz sarı tonlara malik kayaç tuzları bulunurken hararetli renklerin hakim olduğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını tercih edebilirsiniz.

Tuz havadaki nemi çeker ve karınindeki lamba sebebiyle havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin sebep olduğu kas ağrılarını azaltır.

Report this wiki page