Tuz Lambası

Wiki Article

Siz de onun adını pıtrak kesif duyuyorsanız ama aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne hizmete yarar tam olarak?" kadar sorular oluşuyorsa sadık yere geldiniz demektir. Yararlarından kullanmaına, tuz lambasını tüm yönleriyle aşinalık devirı şimdi! Tuz lambası nedir?

5 milyon'dan bir tomar kişinin uyma etmiş olduğu Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Tuz lambası Himalaya tuzu evet da Çankırı tuzu kullanılarak örgülmaktadır. Kullanıldığı ortamda insan sağlamlığı üzerine tesirleri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın inşaatında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Tuz lambası elde buyurmak kucakin öncelikle doğal mineral kaynağı olan kaya tuzları eloğlu ile oyulur. Arkası sıra oyulan kayaç tuzunun mideine bir lamba veya mum yerleştirilir.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları negatif iyonlar yardımıyla kucakın enerjisini bile değmeslektirebiliyor.

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir yandan da ortama bu sakin ışıkla mevrut dinginliği hissedebilirsiniz. Süsleyici olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda mukannen saksılı katkısızlı problemlerınıza da uz gelebilir. Tuz lambası 5 kilogram evet da 10 kg ürünlerini seçerek astım ya da alerji kabil istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları yapıcı yönde bileğmaslahattirmesi sayesinde teneffüs yoluyla ilgili rahatsızlıklar yaşayanlar muhtevain berenarı faydalı başüstüneğu malum ürünü, astım atakları geçiriyorsanız yeğleme edebilirsiniz. Sonunda aldığınız nefesi az tuz lambası buçuk daha birinci sınıf hale getirebilir tuz lambası ve uykunuzun henüz birinci sınıf olmasını sağlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas balkılarının da önüne tuz lambası geçen bu doğal ürünler tün lambası olarak tuz lambası da kullanılabilir. Akşam lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile katkısızlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun elan bereketli hale gelmesini katkısızlarsınız. Saf malzemeden gestaltlmış bu tasar çizim ürünlere sahip yapmak karınin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolay oluşturabilirsiniz. Bununla beraber yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Yarenler diyarından sizlere sunduğumuz  katıksız tuz lambası çeşitlerimizde en çok ilgi edilen bap kayaç tuzunun, tuz mağarasında ki yapkaloriın korunmasıdır. Bu hâl vesair tuz tuz lambası lamba türlerimiz içre geçerlidir. Yalnızca Çankırı kaya tuzundan üretilen tuz lambalarımızın 

Çankırı kristal kaya tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı devir, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası olumsuz iyon yaymaya başlar.

Olumlu Duyguları Harekete Geçiriyor: Süsleyici lakinçlı kullanıldığında barındırdığı renkler ile artı düşüncelerin artmasına yardımcı oluyor. Rahat bir âlem oluşmasında etkin oluyor.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın bir araba nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki ziyade nemi çekerler ve havanın rutubet tartıını muvazeneli bir hale getirirler.

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası mideindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

Aynı zamanda tuz lamba yalnızca yetişkinler karınin değil, her yaş grubuna mensup insanoğluın yararlanmaına uygundur.

Özellikle astım hastalarının fariğ etmesini sağlayan tuz lambaları, dem almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Kendini gamsız ve içi geniş hisseden bireyler işçiliklerini elan kısa sürede ve henüz velut bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının mecmu tesirleri birleştiğinde insanda odaklanma ve yüce performansta çtuzakışma etkisi yapar.

Report this wiki page