Tuz Lambası

Wiki Article

Haberin devamı Kas Dertlarını Dindirir: Eklem ve kas dertları havanın neminin zait olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği olduğu karınin kas ve eklem ağrılarını da azaltır.

Soluk darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da erinçli nefes almasını sağlamlamaktadır.

Saf tuzdan strüktürlmış ve kıytırık bir kullanıma mevla olan kaya tuz lamba bulunmuş olduğu ortama katkısızladığı birbir hayli fayda vardır. Etrafına yaydığı negatif iyonlar yardımıyla havadaki bakterileri öldürür ve ortama tüvanalık katar. Bulunduğu ortamın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde negatif iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar düzlemın havasını değçalışmatirir.

Natürel tuz lambalarının ürettiği olumsuz iyonlar yardımıyla havayı iyonize ika yeteneği özellikle teneffüs yolunu ait rahatsızlığı olan kişilerin elan huzur bir soluk almasını esenlayabilmektedir.

Tuz havadaki nemi çeker ve muhtevaindeki lamba yardımıyla havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin neden olduğu kas balkılarını azaltır.

Satın alacağınız bir pare tuz lambası evinizin evet da odanızın havasını sarrafiyetan aşağı bileğustalıktirebilir. Havayı iyonize edebilme özelliği yardımıyla solunum yolları ile müntesip alerjileri ve astım ataklarını azaltabilir. Havada pervazmakta olan toz ve kötü kabil partikülleri de ayrıştırarak havada uçuşmasını engeller ve yere düşmesini esenlar. Bu sayede solunan çekicilik henüz münezzeh hale gelmiş evet. Tuz lambası fiyatları model, tasavvur ve büyüklüğe nazaran çeşitleme gösterir. İhtiyaç duyduğunuz veya koyacağınız yere yakışacağını düşündüğünüz modeli satın alarak hem tezyinî bir seçim yapabilir hem de kucakın havasını iyileştirebilirsiniz. Nemi ayarlaması cihetiyle hem aymazlık kalitesini artıran hem bile neme rabıtlı kas vecalarını ortadan kaldıran tabii tuz lambaları uysal ve soft bir ışığı da bulunduğu ortama yayar. Aydınlatma ve ışıklandırma kadar yalnızçlardan çok göstermelik olarak yeğleme edilen bu ürünleri yakışacağını düşündüğünüz noktalara yerleştirmek muhtevain satın alabilirsiniz. Şömine tuz lamba ya da matrakunuza revan bir diğer modeli satın alarak gerek eser tuz lambası rafınıza gerek masanıza isterseniz de yatağınızın başucuna yerleştirebilirsiniz.

5. Hab kalitesini yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayan, oksijen ölçüının artmasına dahi bindi olabilen tuz lambası, bu etkileriyle aymazlık kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Dimağ serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağ esen devam ettirebiliyor.

Artı iyonlar soy kan dolaşımıını acıleştirir ve oksijenin beyne yetişmesinı zorlaştırır. Akşam lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları yok ederek henüz palas ve dinlendirici bir uykuya ortam hazırlar.

Aymazlık Kalitesini Arttırıyor: Gaflet problemi canlı kişilerin abat bir şekilde uyumasını sağlamlıyor. Geceleyin lambası olarak kullanıldığında, akak odasının tuz lambası havasını izole ederek rahat nefes almayı ve buna ilişkilı olarak birinci sınıf bir hab olanakı sunuyor.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz yardımıyla nemi çekerken ve karınindeki lamba sebebiyle ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas ağrılarınız var ise azalmış evet. Pozitif iyonları namevcut etme özelliği yardımıyla refahlı ve nitelikli bir hab uyumanızı katkısızlar.

Eğer tuz lambası sarmak istiyorsanız yalnız sahte olup olmadığını nereden anlayacağınızı bilemiyor, "Tuz lambasının sahtesi nasıl anlaşılır?" sanarak düşünüyorsanız süflidaki noktalara dikkat etmenizde kâr var:

Tescilli Bellik        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Baskı    : 3 Kilogram En                          : 20 cm Destan                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kaya tuzundan imal edilen ensiz boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir cazibe katacak ve yetkin bir görsel şölen esenlayacaktır.

Katkısızlığımızı tehtit eden artı iyonlar vardır. Tuz lambasının en tuz lambası önemli özelliği menfi iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Asıl tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar yürekin kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin cenahı dizi afiyet açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz bile hayat alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir esinti katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Katıksız olmaları bakımından sıhhat açısından sağlam çok faydalar da sağlayan ürün, evinize ya da teamülyerinize otantik bir gökyüzü da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden bünyelmış bu ışıklandırma vesaitını edinerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içerisine tuzun sıcaklığını pozitifracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi dekoratif olarak evet da katkısızlıklı olması açısından yeğleme edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda evet tuz lambası da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı tuz lambası şık modeller bile elde edilebilir.

Report this wiki page